VROUWENCIRKEL LAND IN ZICHT (START NAJAAR 2018)

Doel
Een plek voor jou, om helemaal jezelf te zijn. Een plek waar we onze ervaringen en gevoelens, onze vragen en twijfels, maar ook onze wijsheid en talenten, onze passies, inzichten en ideeën mogen delen. Een plek waar we kunnen uitwisselen, en waar we de grote en kleine wereld waarin we leven, kunnen invoelen, evalueren, relativeren, verbeteren.
Tijdens de vrouwencirkel kan je helemaal jezelf zijn! Iedere bijeenkomst zal anders zijn, maar de basis is altijd hetzelfde: je kan helemaal tot jezelf komen en ontspannen. Schoenen uit, je masker af. Niets moet, je kan zijn wie je daadwerkelijk bent. Wees welkom om het vuur, buiten of in de tipi!
De doelen in de dagbesteding die waarvoor je praktische activiteiten doet, neem je mee in de cirkel. Je kan deze doelen delen, onderzoeken en helderder krijgen.

Doelgroep
Maximaal 8 vrouwen met een behoefte om ervaringen uit te wisselen, zichzelf verder te ontwikkelen en/of samen te zijn en te leren van en met anderen.
Voor vrouwen die zichzelf en hun behoeften serieus willen gaan nemen, zich niet meer de hele tijd gaan opofferen en hierover verantwoordelijkheid gaan nemen. Ben je geïnteresseerd, wil je meedoen: overleg met je begeleider hierover. Samen kijken we of de cirkel aansluit bij doelen zoals die zijn gesteld in je begeleidingsplan en overleggen hierover met je persoonlijk begeleider.

Werkwijze

  • Om de 2 tot 3 weken komen we samen.
  • We doen onze schoenen uit (neem bij koud weer warme sokken of sloffen mee)
  • Warm ontvangst in een kring met thee en wat lekkers
  •  Opening van de kring
  • Programma aan de hand van een thema
  • Afsluiting in de kring