Het Team Land in Zicht

Werken bij Land in Zicht is meer dan een baan, je voelt je mede-eigenaar, je bepaalt mede de koers. Dit werk doe je vanuit jezelf in relatie met de ander. Is het werk? Ja en nee. Het is jezelf zijn en worden!
Klik op één van de foto’s voor meer info over de persoon.Yuri Cohen

Yuri is mede-initiatiefnemer. Hij wordt warm van ontwikkeling. Zijn uitdaging is om te doen waar hij energie van krijgt. ‘Land in Zicht is voor mij een plek waar het voor de ziel goed toeven is’. Dat doe ik in relatie met de ander, in de wereld. Ik hou van het gebruik van spel, van verhalen, van goede gesprekken en van praktisch aan de slag. Ik ben oprecht nieuwsgierig van uit een diep geloof dat elk mens een parel is. Mensen voelen zich bij mij gezien en gehoord. Ze ontdekken dat ze waardevol zijn en ze gaan geloven in zichzelf. Ik voel mij dankbaar dat ik dit werk mag doen.
naar boven

 

 


Nienke Bijlsma


Nienke is mede-oprichter van Land in Zicht. ‘Land in Zicht voelt voor mij als een warme, creatieve thuisbasis’. Een plek waar je altijd welkom wordt geheten en helemaal mag zijn zoals je bent. Alleen een kopje koffie of thee drinken en bijpraten met de anderen, of juist flink aan de slag omdat er even geen woorden zijn. Ik vind het belangrijk om iedereen in zijn of haar waarde te laten, maar wel op gestructureerde wijze te onderzoeken hoe we met elkaar weer een stapje verder kunnen komen. Land in Zicht is voor mij een plek waar we met en van elkaar mogen leren.
naar boven

 

 

Machteld Mossink

‘Mijn opa was een boer en Land in Zicht is begonnen op het Land dat vroeger van mijn opa was.’ Machteld werkt in de groentetuin en is verantwoordelijk voor het koken. Machteld heeft een groot hart en denkt en doet buiten de gebaande paden. Ze is officieel hulpverlener, maar in de praktijk vooral mens. Deelnemers ervaren haar als eerlijk, oprecht en ook als een engel. Machteld ervaart hoe meer ze geeft hoe meer ze krijgt. ‘Van deelnemers krijg ik aandacht, liefde en steun in veelvoud terug. In de ontmoeting ervaar ik veel blijdschap. Het is geweldig om de biologische groenten die we samen hebben gezaaid en geoogst te verwerken tot heerlijke producten.’
naar boven

 

Rob Fokkink

Overgewaaid uit het oosten van het land en inmiddels als een stevige boom geworteld binnen Land in Zicht. Rob is onze houtman in samenwerking met Keistadhout. Deelnemers hakken hout en daarmee leren ze onder andere: Beide benen op de grond, focus, techniek, ademhaling, concentratie, kracht en voldoening.
“Land in Zicht is een prachtige plek om te zijn, te werken en te ontwikkelen. We maken mooie hout-producten. Na een dag werken word ik blij van een brandend vuur in onze vuurplaats. “
 naar boven

 

Milou Harskamp

Wat een geschenk voor Land in Zicht dat Milou bij ons werkt. Zij is dienstbaar aan de organisatie met een energie en vreugde ongekend. Ze is inzetbaar op elke plek en denkt en doet vanuit betrokkenheid met alle onderdelen, met alle mensen.
‘Land in Zicht voelt voor mij niet als een werkplek. Het is een plek waar ik mensen mag ontmoeten van wie ik energie krijg.’
naar boven