Het Team Land in Zicht

Werken bij Land in Zicht is meer dan een baan, je voelt je mede-eigenaar, je bepaalt mede de koers. Dit werk doe je vanuit jezelf in relatie met de ander. Is het werk? Ja en nee. Het is jezelf zijn en worden!
Klik op één van de foto’s voor meer info over de persoon.


Yuri Cohen

Yuri is mede-initiatiefnemer. Hij wordt warm van ontwikkeling. Zijn uitdaging is om te doen waar hij energie van krijgt. ‘Land in Zicht is voor mij een plek waar het voor de ziel goed toeven is’.  Dat doe ik in relatie met de ander, in de wereld. Ik hou van het gebruik van spel, van verhalen, van goede gesprekken en van praktisch aan de slag. Ik ben oprecht nieuwsgierig van uit een diep geloof dat elk mens een parel is. Mensen voelen zich bij mij gezien en gehoord. Ze ontdekken dat ze waardevol zijn en ze gaan geloven in zichzelf. Ik voel mij dankbaar dat ik dit werk mag doen’.
naar boven


Machteld Mossink

Machteld is begeleider. ‘Mijn opa was een boer en Land in Zicht is begonnen op het Land dat vroeger van mijn opa was.’ Machteld werkt in de groentetuin en is verantwoordelijk voor het koken. Machteld heeft een groot hart en denkt en doet buiten de gebaande paden. Ze is officieel hulpverlener, maar in de praktijk vooral mens. Deelnemers ervaren haar als eerlijk, oprecht en ook als een engel. Machteld ervaart hoe meer ze geeft hoe meer ze krijgt. ‘Van deelnemers krijg ik aandacht, liefde en steun in veelvoud terug. In de ontmoeting ervaar ik veel blijdschap. Het is geweldig om de biologische groenten die we samen hebben gezaaid en geoogst te verwerken tot heerlijke producten.’
naar boven

Milou Harskamp

Milou is begeleider.
Wat een geschenk voor Land in Zicht dat Milou bij ons werkt. Zij is dienstbaar aan de organisatie met een energie en vreugde ongekend. Ze is inzetbaar op elke plek en denkt en doet vanuit betrokkenheid met alle onderdelen, met alle mensen.
‘Land in Zicht voelt voor mij niet als een werkplek. Het is een plek waar ik mensen mag ontmoeten van wie ik energie krijg.’
naar boven

 

 

Daniël van Vliet

Daniel is begeleider groen
Voor het leren van een vak is er een leerling nodig, en een leermeester! Deze laatste houdt van zijn vak en wil zijn kennis overdragen. Daniel is een vakman in het groen. Hij is verantwoordelijk voor het groenbedrijf. Binnen deze tak van sport neemt hij onze deelnemers mee en zij leren door te doen, zij leren door zijn enthousiasme. Bijkomend voordeel is dat Daniel NIET uit de zorg komt. Hierdoor ziet hij overal mogelijkheden en stimuleert hij mensen om het beste uit zichzelf te halen! Dat kan best hard werken zijn, maar dan leer je ook echt wat. Samen met het team geeft hij invulling aan de doelen van een deelnemer en zo komen twee werelden bij elkaar: De zorg en gewoon lekker doen!
naar boven

Leonne van Outvorst

Leonne is onze kwaliteitsmedewerker. “Naast kwaliteit draag ik ook zorg voor de communicatie en administratie bij Land in Zicht, kortom ik noem me weleens een manusje van alles. Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan een kwalitatieve goede zorg en een professionele uitstraling van de organisatie. Ik heb een achtergrond in milieubeleid en kwaliteit en werk al meer dan 10 jaar als vrijwilliger in een groentetuin waar ook enkele zorgdeelnemers werken. Daar zie ik de positieve effecten van het bezig zijn met je handen en de voldoening die dat geeft. Niet alleen de groenten te zien groeien maar ook de mensen is een mooie belevenis”.
naar boven

Gijsbert Bruijn

Gijsbert is begeleider werkplaats en groenonderhoud. 

Gijsbert is dit jaar bij Land in Zicht gestart en brengt een schat aan ervaring mee. Een mooie aanwinst voor Land in Zicht en vooral voor de zorgdeelnemers.