Het Team Land in Zicht

Werken bij Land in Zicht is meer dan een baan, je voelt je mede-eigenaar, je bepaalt mede de koers. Dit werk doe je vanuit jezelf in relatie met de ander. Is het werk? Ja en nee. Het is jezelf zijn en worden!
Klik op één van de foto’s voor meer info over de persoon.


Yuri Cohen

Yuri is mede-initiatiefnemer. Hij wordt warm van ontwikkeling. Zijn uitdaging is om te doen waar hij energie van krijgt. ‘Land in Zicht is voor mij een plek waar het voor de ziel goed toeven is’. Dat doe ik in relatie met de ander, in de wereld. Ik hou van het gebruik van spel, van verhalen, van goede gesprekken en van praktisch aan de slag. Ik ben oprecht nieuwsgierig van uit een diep geloof dat elk mens een parel is. Mensen voelen zich bij mij gezien en gehoord. Ze ontdekken dat ze waardevol zijn en ze gaan geloven in zichzelf. Ik voel mij dankbaar dat ik dit werk mag doen.
naar boven


Machteld Mossink

‘Mijn opa was een boer en Land in Zicht is begonnen op het Land dat vroeger van mijn opa was.’ Machteld werkt in de groentetuin en is verantwoordelijk voor het koken. Machteld heeft een groot hart en denkt en doet buiten de gebaande paden. Ze is officieel hulpverlener, maar in de praktijk vooral mens. Deelnemers ervaren haar als eerlijk, oprecht en ook als een engel. Machteld ervaart hoe meer ze geeft hoe meer ze krijgt. ‘Van deelnemers krijg ik aandacht, liefde en steun in veelvoud terug. In de ontmoeting ervaar ik veel blijdschap. Het is geweldig om de biologische groenten die we samen hebben gezaaid en geoogst te verwerken tot heerlijke producten.’
naar boven

 

Milou Harskamp

Wat een geschenk voor Land in Zicht dat Milou bij ons werkt. Zij is dienstbaar aan de organisatie met een energie en vreugde ongekend. Ze is inzetbaar op elke plek en denkt en doet vanuit betrokkenheid met alle onderdelen, met alle mensen.
‘Land in Zicht voelt voor mij niet als een werkplek. Het is een plek waar ik mensen mag ontmoeten van wie ik energie krijg.’
naar boven

 
 
 
 


Daniël van Vliet


Voor het leren van een vak is er een leerling nodig, en een leermeester! Deze laatste houdt van zijn vak en wil zijn kennis overdragen. Daniel is een vakman in het groen. Hij is verantwoordelijk voor het groenbedrijf. Binnen deze tak van sport neemt hij onze deelnemers mee en zij leren door te doen, zij leren door zijn enthousiasme. Bijkomend voordeel is dat Daniel NIET uit de zorg komt. Hierdoor ziet hij overal mogelijkheden en stimuleert hij mensen om het beste uit zichzelf te halen! Dat kan best hard werken zijn, maar dan leer je ook echt wat. Samen met het team geeft hij invulling aan de doelen van een deelnemer en zo komen twee werelden bij elkaar: De zorg en gewoon lekker doen!
naar boven


Leonne van Outvorst


Leonne is onze nieuwe kwaliteitsmedewerker. Binnenkort stelt ze zich op deze plek zelf voor.
naar boven