MANNENCIRKEL LAND IN ZICHT

Heb je zin in lol? In eerlijk delen? In gespiegeld worden? Geen ingewikkelde therapie, maar laagdrempelig en gelijkwaardig met elkaar in contact zijn. De ingang is: hoe is het nu met je? Hoe is het echt met je? Wat heb je nodig?

Doel
Broederschapsgevoel. We doen het samen. We zijn niet alleen. Ontspannen leren zijn. Hulp durven vragen. Grenzen leren kennen, leren uiten. Wensen leren kennen, leren uiten. Eerlijk zijn tegenover jezelf, echt eerlijk Vertrouwen ontwikkelen in jezelf, in jouw ervaring, in durven voelen wat er echt in je omgaat. Je doel helder krijgen, delen van je doel, van je intentie. Je omgeving erbij betrekken om je te helpen.

Voor wie
Voor mannen die meer leiding willen nemen over een eigen leven, die ook bereid zijn om commitment aan te gaan en elke keer aanwezig te zijn. Ben je geïnteresseerd, wil je meedoen: overleg met Yuri hierover. Samen kijken we of de cirkel aansluit bij doelen zoals die zijn gesteld in je begeleidingsplan en overleggen hierover met je persoonlijk begeleider.

Werkwijze
We komen bij elkaar om het vuur, buiten of in de tipi. We doen oefeningen, meditaties, lichaamsoefeningen, diverse speelse activiteiten en ondertussen delen we hoe het met ons gaat. Je krijgt verschillende tools aangereikt welke aanvullend zijn op de meer praktische kant van de dagbesteding. De cirkel is ondersteunend aan de doelen die je hebt gesteld in je begeleidingsplan.

Wanneer
De cirkel vindt plaats 1 x per 2 tot 3 weken. Data hoor je na aanmelding van Yuri. De cirkel is overdag op vrijdag van 10.30 tot 14.30.