Coaching-stoelen-bosachtergrond Coaching/begeleiding
Iedereen is waardevol en iedereen doet er toe. We willen als samenleving dat iedereen op zijn of haar niveau participeert. We denken dat het goed is voor elk mens en ook voor de maatschappij. Het creëert een gevoel van inclusie, ik doe er toe en ik ben waardevol. In de praktijk is soms ondersteuning nodig om dit te organiseren. Vanuit Land in Zicht bieden we hiervoor individuele begeleiding. Dit is heel praktisch en gaat over jou.
Wat is voor jou belangrijk, wat wil jij, wat heb je nodig? Dit kan over allerlei onderwerpen gaan die jou beperken om echt te leven, denk aan:

Voor wie

Mensen met autisme, psychiatrische achtergrond, verslavingsachtergrond en/of een burn-out

Werkwijze

We leveren maatwerk, wie ben jij, wat heb je nodig? Soms is het een duidelijk confronterend gesprek, dan weer een luisterend oor. Dan weer met elkaar muziek maken voor de vreugde en ontspanning of even lekker houthakken om te werken aan stevigheid en focus. We kunnen ook met je op stap naar het UWV of je praktische tips geven over communicatie of je zorgverzekering. We zitten in een netwerk met allerlei organisaties en kunnen je doorverwijzen. Als je je vaag, chaotisch of boos voelt, als je weinig voelt, je hebt geen helderheid over wat te doen, dan gaan we in gesprek en komen we samen tot helderheid over je volgende stap. We helpen met inzichtelijk maken wat er nodig is en waar te beginnen.

Financiering

Indicatie via gemeente en wijkteams, dan wel zorg in natura, dan wel PGB. Individuele begeleiding zonder indicatie is ook mogelijk en zal dan uit eigen portemonnee betaald worden. Neem contact op met info@landinzicht.net voor meer informatie.